Fredag!

2014



Hello,
Har varit ledig idag, skön start på denna helg! Tog sovmorgon imorse, åt en god frukost och sedan åkte jag in till stan och köpte lite nya kläder. När jag är ledig så händer det ofta att jag gör av med en massa pengar (inte bra...) så tur att jag ska jobba resten av helgen då!
 
Börjar jobba klockan 07.00 imorgon och även på söndag så nu ska jag göra mig iordning för sängen så jag orkar pallra mig upp imorgon. Nattinatti ♥
 
 
 


Kyckling med cashewnötter

2014



Gjorde en supergod middag idag.
Lite asiatisk så om man gillar thai-mat så borde man gilla detta.
Eftersom vi äter lchf så åt vi det utan tillbehör, men man kan såklart äta med ris eller något annat till om man vill :)
 
Här är receptet:
ca 4 port
 
2-3 kycklingfileér
1 gul paprika
1 röd paprika
1 grön paprika
1-2 vitlöksklyftor
½ purjolök
8 msk ostronsås
8 msk vatten
1 dl cashewnötter
 
Gör så här: Hacka vitlök och dela kycklingen i mindre bitar. Stek tillsammans i olja på hög värme. Ner med grönsakerna och häll sedan på ostronsås och vatten. Lägg i cashewnötterna innan servering. Jag kryddade ingenting och det smakade bra ändå, men man kan såklart krydda med valfria kryddor t.ex. Chili eller sambal oelek om man vill ha det lite starkt.
 
 
 
 
 
 


onsdag

2014



Älskar att ligga och dra mig i sängen hur länge som helst! Men nu måste jag nog kliva upp och plugga litegrann innan jag ska fara och jobba. Jobbar 14 - 22 idag, känns bra att vara tillbaka på jobbet efter att ha varit hemma en vecka.
 
Köpte jordgubbar igår så tänkte ha dem till gröten nu, mummms :)
 
 
 


tisdag ♥

2014



Godmorgon :)
 
 
Äntligen efter fleeeera dagar utan smak och lukt så har jag fått tillbaka min smak! Nu njuter jag av min frukost sen måste jag ta tag i plugget och senare idag ska jag iväg på delegering. Idag mår jag mycket bättre och känner mig piggare i kroppen så det känns väldigt skönt.
 
 


blonde hair ♥

2014



 


söndag

2014



Har precit kommit in från en liten promenad med hjärtat. Hade ju inte varit ute sen i måndags så kände väl att det var dags att gå ut en stund. Det var skönt med frisk luft men jag känner mig inte helt hundra än. Om bara förkyldningen kunde släppa snart så skulle jag må mycket bättre. Har ingen smak, nyser, hostar och snorar hela tiden . . . . .
 
 


25 januari

2014



LÖRDAG

Hejjjjjjjjjjjjj.
 
Har inte varit utomhus sen i måndags. Har haft feber hela veckan men idag är jag äntligen feberfri och lite piggare! Är fortfarande sjukt förkyld och har varit utan smak/lukt i tre dagar. Skitjobbigt ju! Det är inte ens kul att äta även fast man vet att det är gott egentligen. Och dessutom äter vi bara lchf mat sedan 12 dagar tillbaks och det har gått jättebra och mitt sötsug har försvunnit nästan helt. Ibland blir jag sugen på godis men har varit duktig och inte köpt nåt ändå. Det går hur bra som helst bara man inte har godis hemma. Det finns ju så mycket annat gott att äta :)
 
Men nu när jag är utan smak så lääängtar jag verkligen tills jag får tillbaka smaken och kan njuta av maten igen. Hoppas jag blir frisk snart så jag kan vara tillbaka på jobbet till veckan
 
 


14 - 21 maj

2014



 


sjuk

2014



Sjuk. Feber. Förkyld. Ont i halsen. SKIT!
 
 


måndag

2014



 
 
 
 
 


16 januari

2014



TORSDAG

Ligger i soffan och har precis lämnat in veckans uppgift, har skrivit på den hela kvällen så nu hoppas jag att den blir godkänd, trots att jag inte alls är nöjd. Men jag känner att jag är nöjd bara jag blir godkänd eftersom jag inte har lagt ner så mycket tid som jag borde ha gjort på den uppgiften.
 
I veckan har både Peter och lillasyster hunnit fylla år. Så igår var jag hem till Umeå över dagen och hälsade på och blev bjuden på smörgåstårta m.m. Det är mysigt att kunna åka hem emellanåt och hälsa på familjen.
 
Nu ska jag sova och ladda upp för en jobbdag imorgon, slutar halv ett så riktig lyxdag då jag är van att jobba till halv fem och är dessutom ledig lördag o söndag denna helg!
 
 
 


11 januari

2014



LÖRDAG

Igår var jag ledig hela dagen. Passade på att tvätta, renbädda och städa bort julen. På kvällen monterade jag ihop min nya skänk från jysk. Riktigt dryg var den att sätta ihop. Det tog ungefär 5 timmar. Men fin blev den iallafall, så det var värt det!
 
Jag jobbar ikväll och hela dagen imorgon så nu ska jag ta det lugnt ett par timmar innan det är dags att dra sig mot jobbet. Det är roligt att det har kommit lite snö så att det är vitare ute, men det känns drygt att det är massa minusgrader nu när man har varit van vid plusgrader.
 
 


Beställt

2014



Kunde inte låta bli att klicka hem den här fina lampan från Jotex när dom dessutom hade 50 % på valri vara.
Längtar tills den anländer
 
 


världens bästa djur

2014



 


Beställt

2014



Klickade just hem denna fina jacka. Blir perfekt till våren! Hoppas bara att storleken passar :)
 
 


new year

2014



Det har nu gått 8 dagar av det nya året, 2014.
Hade en trevlig nyårsafton iallafall med massa fina vänner och god mat. Mitt nyårslöfte är som många andras - att  träna mer. Jag har varit väldigt lat nu på slutet och ätit massa onyttig mat osv. Men nu idag var jag på gymmet en stund och ska verkligen försöka att tvinga mig dit, även fast jag inte orkar. När man väl är där går det ju hur bra som helst!
 
 
Här är några bilder från nyårsaftonen: