29 oktober

2012



Måndag

Har varit i Umeå över helgen, det blev middag och bio med Madde på fredan, vi såg taken 2 som var jättebra! Sen blev det lite shopping och olearys på lördan och igår var jag bakis. Så for hem lite senare till Övik igår o sen for vi o storhandlade på kvällen, så nu har vi massor med mat i kylen o frysen..skönt att handla när de knappt är folk på affären!
 
Men nu ska jag slänga på mig lite kläder o sen fara o jobba! Idag jobbar jag 9-16.30 på en skola som jag aldrig har jobbat på tidigare så jag hoppas bara att jag hittar dit.
 
 
Köpte nya skor i helgen, men hittade inga vinterskor..
 


25 oktober

2012



Torsdag
 
har jobbat varje dag i veckan men imorgon är jag ledig för då ska jag till Umeå! blir där till på söndag, så imorgon blir det bio med Madde och på lördag blir det nog utgång. Ska försöka hitta ett par nya skor också som jag kan ha när jag jobbar, vill ha ett par bra vinterskor eftersom vi är ute rätt mycket. Tur det var löning idag så man har råd...
 
Nu ska jag bara ligga i soffan o glo tv o hoppas att mitt ryggskott försvinner nångång.
 
Trevlig helg :)


16 oktober

2012



Tisdag
 
Ännu en ledig dag...Var hemma o vilade igår för jag kände mig inte riktigt pigg o imorse klev jag upp som vanligt o gjorde mig iordning för jobb, men det fanns inget jobb idag. Och imorgon ska jag på en jobbintervju och på vårdcentralen så imorgon blir det inte heller nå jobb. Så jag hoppas verkligen att jag får jobba på torsdag och fredag så det inte blir en heel vecka utan jobb, behöver ju pengar!!
 
Nä nu ska jag se en film o äta lite fruktsallad :) Blir glad när jag kollar ut genom fönstret och ser att det har kommit Snö! Vintern är påväg :)
 
Köpte mig en ny vinterjacka igår på bikbok. Superskön!


14 oktober

2012



Söndag
 
I fredags for vi till Umeå efter jobbet och imorse for vi hem till Övik igen. Igår var vi runt på massa affärer o letade en vinterjacka, men jag hittade ingen.. har sålt min gamla så nu behöver jag en ny! Hittade iallafall en ny skjorta på min favoritaffär rut m fl o en tröja till Peter.
 
Ska snart fara o handla mat, sen blir det bara lugnt ikväll framför tvn med massa bra program. Känns som om jag behöver vila idag om jag ska orka med att jobba en vecka. Hatar att helgen alltid går så fort...
 


11 oktober

2012



Godmorgon!
Ska iväg o jobba om typ 10min, men känner mig då inte pigg idag...Känner att febern är påväg men vill ändå jobba haha! O har inte en enda värktablett hemma, så får väl fara o köpa de på min rast om jag hinner.
 


8 oktober

2012



Måndag

Godmorgon! eller goddag kanske, för jag klev upp halv 7 imorse och gjorde mig iordning för jobb. Sen gick jag som vanligt o la mig i sängen igen o väntade på jobbsms, men jag fick inget sms så idag är jag ledig!
Känner inte för att göra något speciellt idag, finns ändå inget att göra så jag tror jag ska se om jag hittar nån bra film o bara slappa idag.
Igår köpte vi 3 kebabrullar för 100kr, dessutom råkade vi få med oss en dricka o sallad på köpet. Det blev rätt billigt. Så det blir överbliven kebabrulle till lunch för mig idag.
 
 
I helgen så lämnade en mycket omtyckt person jorden, hoppas du får det bra där uppe nu.. Du är saknad av väldigt många och vi kommer aldrig att glömma dig.
 


3 oktober

2012



Onsdag

Har precis kommit hem från jobbet. Första dagen denna vecka som jag jobbar, för i måndags var det dåligt med jobb o igår var jag hos tandläkaren så då gick hela dagen bort.
Nu ska jag börja med maten, det blir hemmagjorda köttfärsbiffar med hemmagjord potatismos. Mums!
 
 
fyndade detta fina skåp igår ♥
 


1 oktober

2012



Godmorgon!
 

Har just sminkat mig och ätit frukost. Nu väntar jag bara på sms från jobbet, om jag ska jobba idag eller om jag är ledig. Hatar att man måste kliva upp tidigt o ställa in sig på att jobba o sen kanske ändå få vara hemma. Fast annars skulle jag nog sova bort hela dagen.
 
Igår var vi i Umeå över dagen, Peter köpte ett vapenskåp o sen for vi hem till mamma o åt god lunch. Hann gå in o kika på Expo också, men det jag skulle köpa fanns inte, köpte iallafall vinglas.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen igen, o om jag får nåt sms så är det bara att kliva upp o fara o jobba! :)