31 januari

2015



LÖRDAG
 
Egentligen är jag ledig hela helgen, men ska jobba ett extra pass ikväll så jag har passat på att tagit sovmorgon, ätit frukost länge och nu ska jag bara slappa i soffan innan det är dags att bege sig till jobbet!
 
Ha en bra lördag ♥ ♥ ♥
 
 


Sockerlådor.

2015



Tidigare i veckan när jag var på loppis hittade jag dessa gamla sockerlådor.
Tycker om att blanda gammalt med nytt när det gäller inredning och tycker att sockerlådor är riktigt fina. Dessutom kan man använda dem till så mycket. Kanske att plantera blommor i dom i sommar?
 
 
 


23 januari

2015



FREDAG
 
Slutade jobbet halv två idag, så skönt att komma hem lite tidigare på en fredag.
Jobbar hela dagen imorgon 7.30-22 och jobbar även på söndag, fast bara till halv ett!
 
Ska strax börja med middagen. Tänkte laga entrecoté m. pommes frites gjorda på sötpotatis och bearneisås till det. Mums! Köpte med mig en bukett rosor då jag var och handlade mat. Så fint med lite blommor hemma ibland =)

 
 


22 januari

2015



TORSDAG
 
Ledig. Sovmorgon. Äta frukost lääänge. ♥
 
 
 
 


2015

2015



6 januari
 
Ett nytt år med nya möjligheter är här!
Jag har faktiskt varit ledig rätt mycket under jul och nyår så jag har haft det toppen. Men nu känns det som om vardagen är här igen då Peter också börjar jobba igen imorgon. Nu när det är ett nytt år så ska jag ta tag i både maten och träningen igen. Har slarvat med det sedan slutet av sommaren. Det är ju svårt att låta bli all god mat och det är lätt att skippa gymmet. MEN nu har jag lovat mig själv att äta bättre och tvinga mig själv till gymmet så att kroppen både få må bättre och orka mer. =)
 
 
Här är några bilder från nyårsafton . .