28 april

2013



SÖNDAG

Just nu är det kaos här hemma. Vi håller på att packa för fullt för imorgon flyttar vi  : )
Jag ska iväg o jobba om ett par timmar o innan dess ska jag försöka fortsätta packa ner saker i lådorna. Det tar längre tid än vad jag trodde, tur jag är ledig hela dagen imorgon så jag har tid då med.
 


23 april

2013



TISDAG

Tog sovmorgon imorse, klev upp vid 10. Sen for jag och tränade en stund med Sara. Till lunch gjorde jag bananpannkakor med grädde och färska jordgubbar! Nu ligger jag nerbäddad i soffan och känner mig skittrött. Det är tråkigt väder ute vilket gör att man känner sig seg. . Men jag ska försöka rycka upp mig o börja packa ner alla glas o porslin. SEN kan jag slappa  : )
 


22 april

2013



MÅNDAG

Igår fyllde jag 20 år. Jag hade en supermysig födelsedag i Umeå med mina nära o kära. Det blev mycket tårta o jag fick massa fina presenter. Tack till alla som firade mig!
 



 
 
 
 


16 april

2013



TISDAG

Vaknade klockan 05.00 imorse och kunde såklart  inte somna om. Så jag åt frukost och for iväg till gymmet och tränade. Känns skönt att ha gjort bort träningen på morgonen, då kan man göra vad man vill resten av dagen!
 
Jag är ledig idag, vilket jag tycker är drygt för det har blivit rätt lite jobb nu senaste dagarna. Men jag hoppas att det vänder för jag vill jobba mycket mer. Ska iallafall passa på att plugga idag så jag får det bortgjort och sedan ska jag packa lite, vi flyttar ju om 13 dagar så det är inte länge kvar nu. Och bara 5 dagar kvar tills jag fyller 20 : )
 
Bild från när jag fyllde 18.


fynd

2013



Fyndade dessa skor på h&m igår. Det var halva priset så jag fick betala 150 kronor för dem. Älskar rea : )
 
 
 


9 april

2013



TISDAG
 

Har just ätit en kycklingsallad som jag slängde ihop tillsammans med tzatziki. Om en timma ska jag bege mig till jobbet för ett kvällspass : )
 


8 april

2013



MÅNDAG
 

Ledig idag, ska strax promenera till gymmet och träna lite, sen hem och plugga. Idag är det exakt 3 veckor kvar tills vi får nycklarna till lägenheten : )
 
 
 


3 april

2013



ONSDAG
 
Då var påskhelgen förbi o jag har jobbat  fre-tis och idag har jag varit ledig! Hann fara på påskmiddag i lördags hos Peters familj, efter det gick vi ut och träffade vännerna och kvällen slutade med att vi köpte med oss kebab och åkte taxi hem.
 
Idag har jag tvättat och pluggat och bara legat i soffan hela dagen, har inte varit ute nåt än! Ska försöka kliva upp i tid imorgon o gå till gymmet. Sen måste jag plugga hela dagen o på kvällen ska jag jobba. Sen är det helg igen : )
 
 
Bild från april 2011