29 juni

2013



LÖRDAG
 
Igår var jag ledig heela dagen, tog en långpromenad, städade lägenheten, handlade lite, tog ett glas vin och såg film.
 
Idag jobbar jag 16-22 men innan dess ska jag få besök av pappa och resten av familjen så jag var uppe tidigt och bakade lite så det finns något att bjuda på när dom kommer!
 
 
 
 
 


Puss

2013



 


24 juni

2013



I fredags var vi ett gäng hos Tobias där vi firade midsommar.  Det blev sillunch, massa lekar o tävlingar, grillat till middag osv . . . Trevligt var det!
Lördagen bestod av pizza o film hela dagen då både jag o Peter var hyffsat bakis.
 
Tog inte så mycket bilder med min kamera, men här är några iallafall.
 
 
 
 


Torsdag

2013



Ska strax iväg och jobba kvällen. Sen är jag ledig hela midsommarhelgen, börjar inte jobba förrän på tisdag så jag är långledig! Har fyllt kylen med Vin, rosé, cider och massa öl. Hoppas hoppas på att det är sol imorgon : )
 
 
 


Våran nya soffa

2013



Igår fick vi hem våran nya soffa. Sara var snäll o hjälpte mig att bära in den till lägenheten. Sen på kvällen satte jag o Peter ihop den tillsammans. Det blev superbra! Nu fattas bara en ny matta och ett nytt soffbord innan det blir perfekt.
 
 


16 juni

2013



SÖNDAG
 
Har jobbat hela helgen, känns skönt att vara tillbaka efter flera dagar av ledighet. Har ju saknat att jobba så helgen har varit toppen!
 
Lyxade till det i fredags och bakade min favorittårta, marängkrisptårta med jordgubbar. Mums! Till två personer blir det lite mycket, så mer än halva tårtan står kvar i kylskåpet.
 
 
 
 


13 juni

2013



TORSDAG

Har varit ledig rätt mycket nu på sista tiden, jobbar bara några få pass innan midsommar men efter midsommar blir det mycket jobb igen. Längtar efter att få jobba, speciellt när det är trist väder som idag då det ändå inte finns något att göra. Men jag har ju lite plugg att göra också, läser sista kursen nu och har prov på onsdag. Sen har jag uppehåll i sommar och börjar läsa fler kurser till hösten igen.
 
I måndags for jag till Umeå o hälsade på, kom hem till Övik igår. Hann vara med på två skolavslutningar.  Lillasyster gick ut 5an, Sebastian 7an och Alexander gick ut 9an och börjar gymnasiet nu till hösten! Hann även umgås med familjen och mysa med världens bästa hund .

 
 


Beställt

2013



Har just beställt hem denna soffa, fast i brunt. Fick hem massa tygprover igår och det stod mellan svart och brun och bestämde oss tillslut för en brun, kan ju vara kul med lite färg också. Vi får hem soffan någon dag nästa vecka!
 
 


9 juni

2013



SÖNDAG
 
Vilken lång helg det har varit! Och riktigt fint väder också, underbart.
Igårkväll var syster o Kalle här o hälsade på för första gången : )  Idag har jag solat flera timmar och tränat lite. Vi har även sålt våran soffa idag, så nu måste vi bara hitta en större som vi kan köpa.
Nu ska jag försöka plugga lite innan Wallander på tv.
 
 


Lördag

2013



Godmorgon!
 
Har just tagit en morgonpromenad längst vattnet här. Det är fint väder idag, så jag ska nog passa på att lägga mig i solstolen en stund nu. Senare idag ska vi iväg på 50-års kalas!
 


helgen

2013