29 april

2014



TISDAG

ledig idag! Har ändå hunnit cykla till jobbet och tillbaka för att vara med på en kort förflyttningsteknik-övning. Nu håller jag på att tvätta, ska plugga o sen fara iväg och handla när Peter kommer hem. Jobbar sedan tre dagar så det blir då inget valborgsfirande för mig i år... Men i helgen är jag ledig så hoppas på fint väder så man kan grilla =)
 
våran fina grannkatt som alltid kommer till oss o vill kela=)
 
 
 


26 april

2014



LÖRDAG
 
Har legat ute och solat flera timmar idag så nu har jag fräknar i hela ansiktet! Ska strax iväg och jobba kväll o jobbar även hela dagen imorgon... Men det är superfint väder och jag får ju vara ute emellanåt när jag jobbar så jag är glad ändå :)
 
 


21 april

2014



MÅNDAG

Jahapp, då var man ett år äldre. 21år. Har haft en toppen födelsedag med nära och kära. Supermysigt att ha familjen på besök och har ätit massa tårta och fika. Nu ligger jag och Peter trötta i soffan och håller på att somna. Imorgon jobbar jag kväll så då får jag lite sovmorgon. Ska bli skönt att få sova ut efter en jobbhelg!
 
 
 
 
 


15 april

2014



TISDAG
 
Jobbar kväll ikväll så jag börjar inte förrän kl 17 idag. Har passat på att sova länge, äta en god frukost och varit ute på en promenad. Det är superhärligt väder idag. Just nu sitter jag på altanen där det är 40 grader varmt, men nu har jag haft öppet en stund så nu är det alldeles lagom varmt här! Hade slut på kaffet här hemma så jag gjorde mig en banan-choklad milkshake istället, mums :)
 
 
 
 
 
 
 
 


Tips ♡

2014



Alltså dessa Loka är ju himmelskt goda!
Smakade Lokas nya vanilla icecream i helgen och den smakar verkligen som mjukglass. Dessutom är dom nyttiga. Min nya favorit :)
 
 
 
 


gottigott

2014



 


Fredag

2014



Ledig idag och underbart vädet, kan det bli bättre?

Var hos tandläkaren imorse, inte så värst roligt men det gick bra iallafall.
Vädret bjuder på sol idag så jag är glad ändå :) Vi har suttit ute på altanen ett tag men vi gick in för en stund sen då det började kännas kallt.
Imorgon och på söndag jobbar jag, men bara halvdagar så det känns superskönt!
 
Tidigare i veckan hittade jag en till kamera som jag köpte, en Canon 450d (begagnad). Två kameraköp på mindre än en vecka, beroende?!  Nä, men jag är supernöjd med båda två. Nu har jag en liten fin vit och en stor svart klump. Längtar till sommaren nu så jag får fota fina bilder  :))))
 
 
 
Två bilder tagna idag med Canon:
 
 
 


Nikon 1

2014



I fredags efter jobbet for jag och köpte mig en ny kamera.
En Nikon 1 j2 som jag hade spanat in ett tag. En vit liten mini systemkamera! Gillar att den är liten och lätt så att den är enkel att ha med överallt, inte som en vanlig stor systemkamera som är tung och lite klumpigare. Såklart finns det systemkameror som tar ännu bättre bilder än den här. Men med tanke på det billiga priset så är jag supernöjd. Dessutom är den ju så fin :)
 
 
 
 
 
 


1 april

2014



 
Ledig idag ♡

Just nu sitter jag ute på altanen och försöker göra bort lite plugg. Är sämst på att plugga, gör alltid allt i sista sekunden. Hamnar oftast inne på bloggar eller annat roligt istället. Men ikväll så måste jag vara liiite duktig så jag hinner skriva klart den här uppgiften. 
 
 
 
 
 
 


Nike ♡

2014



Äntligen fungerar datorn som den ska igen!
 
Tänkte bara visa dessa Nike skor som jag fyndade förra veckan. Var ute efter ett par nya löparskor och såg dessa på Stadium och det var på rea dessutom så jag passade på att köpa två. Supersköna och snygga ♡