Hundvakt

2014



For till Umeå igår för att hämta Ozzy som ska bo hos oss medan mamma är i Grekland. Så nu får vi ha våran lillprins hemma hos oss i nästan 2 veckor. Myyys ♥
 
Har just varit ute på en långpromenad och nu ska jag göra bort lite plugg innan det är dags för kvällsjobb. Dom flesta är lediga imorgon och fredag men jag jobbar...ser fram emot att vara ledig lördag och söndag iallafall!
 
 
 
 


lite bilder från Alicante

2014



 


Hemma

2014



Kom hem från Alicante igår kväll och när jag landade i Umeå stod min älskling och väntade på flygplatsen
Vi hade väldigt otur som blev sjuka alla tre i utlandet. Jag höll mig frisk dom första tre dagarna sen åkte jag på förkyldning så de sista dagarna var lite jobbiga men annars har vi haft det toppen!
Det bästa med att åka bort är att det är så underbart att komma hem sen. Jag har sovit så skönt inatt i min EGEN säng bredvid den jag älskar.
 
 
 
 


12 maj

2014



MÅNDAG
 
Idag har jag varit ledig. Har haft fullt upp med att städa, tvätta, renbädda, handla och packa lite inför Spanien. Vill packa med mig så lite som möjligt så att jag kan shoppa massa kläder med mig hem istället.
Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi åker, ska bli så skönt! ♡
 
 
 
 


Den perfekta långklänningen ♡

2014



Var inne på Gina tricot idag på lunchen och hittade den perfekta långklänningen som jag sökt länge efter. Superskön var den, men jag kunde inte bestämma vilken färg jag skulle välja så jag köpte den i alla färger. Kommer typ att bo i dessa i sommar =)
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


1 vecka kvar!

2014



 


6 maj

2014



TISDAG
 
Vi som nästan aldrig äter fisk åt lax till middag igår och idag gjorde jag en räksallad! Det är ju faktiskt jättegott men man är så dålig på att laga det, det blir oftast kött eller kyckling hemma hos oss. Det jag älskar med lchf är att man får äta så god mat och jag saknar inte alls potatis eller pasta till maten, grönsaker och sallad är mycket godare =)
 
 


Inglasade altanen ♡

2014



 
 
 
 
 


New bikini

2014



Fick hem den här fina bikinin igår som jag hade beställt från h&m. Är alltid så osäker på storleken och om det passar när man beställer hem kläder, men den satt perfekt! Älskar färgen och detaljerna. Nu längtar jag tills vi åker till Spanien så jag får använda den ♡