22 december

2012



LÖRDAG

2 dagar till julafton
...
Idag har pappa, Marika, Alexander och Sebastian varit förbi här och fikat och lämnat julklappar. Sen har vi varit hemma hos Peters familj och ätit julmat och bytt julklappar.
 
Nu ska jag packa lite saker, för imorgonbitti åker jag och älsklingen till Norrliden för att fira jul i stugan med familjen. Det kommer bli supermysigt att vara där ute över jul och dessutom får vi vara med våran favorithund Ozzy. :)
Jag blir kvar i Umeå till på fredag eller lördag, ska hinna fira jul hos mormor, träffa Madde och gå på mellandagsrean! Sen har jag ingen aning om vi kommer vara i Ö-vik eller Umeå på nyår, vi har inte bestämt nåt än utan det återstår att se.
 
 
Hoppas alla får en riktigt God Jul nu. det ska jag iallafall se till att ha ♥
 


silver dress and silver heels

2012





20 december

2012



TORSDAG

Jahapp, är tydligen ledig idag..hoppas på jobb imorgon istället! Ska passa på att julstäda lägenheten idag och slå in de sista julklapparna nu när jag har tid över.
 
Fick hem en lite för tidig julklapp till mig själv i tisdags,en parfym från Burberry. Den luktar ljuvligt enligt mig, och doften håller väldigt länge. Skulle säga att den är mjuk, blommig och kvinnlig. Inte alls så söt som mina tidigare parfymer varit och det gillar jag. Förutom denna parfym använder jag Body shops "vanilla" men tyvärr har den utgått och kommer inte finnas att köpa längre.
 
 
 


19 december

2012



ONSDAG

Godmorgon! Känner mig mycket piggare idag och är feberfri, fast förkyldningen är fortfarande kvar. Skippade att jobba idag med, känndes säkrast att vara hemma en extra dag så jag orkar med att jobba imorgon och på fredag. :)
Tänkte fara in till stan om en stund, måste köpa lite nödvändigheter och en julklapp som jag har kvar. Sen har jag tid hos vårdcentralen klockan tre.
 


17 december

2012



MÅNDAG

Sjuk. Igen...Dragit på mig en förkyldning också feber på det. Toppen! Jag som ville jobba sista veckan innan jul för att sen njuta av ledighet..hoppas jag blir frisk lika fort som jag blev sjuk.
 


christmas wishlist

2012



Här är några saker jag önskar mig av tomten i år.
1.symaskin.2.klocka(ur&penn).3.presentkort (h&m, ginatricot m.m).4.mysiga tofflor(finns jättefina gråa på kappahl).5.våffeljärn.6.vita trådgardiner.7. en bichon frise hihi. Annars önskar jag mig pengar till en resa :)
 


15 december

2012



LÖRDAG

Jag o P vaknade upp precis lagom till julkalendern imorse. Sen tog vi oss en sväng ut på stan i snöstormen. Köpte lite julklappar och kollade runt. Nu har vi just ätit en brakmiddag bestående av entrecote med rödvinsås + en god förrätt. Jag är lite grinig idag, har haft halsbränna och sura uppstötningar hela dagen och har det fortfarande..känns som om jag börjar bli sjuk också, hoppas inte..
Ikväll blir det bara att mysa till nån film och äta lite godis, vill då inte ut i ovädret ikväll... :)
 
 
bild från förra helgen


14 december

2012



FREDAG

Idag har jag varit ledig. Tog mig en sväng ner på stan och shoppade lite julklappar, så nu är nästan alla klappar klara, bara några kvar! Det är ju så himla svårt att veta vad folk vill ha?!
 
Peter är på julfest med jobbet så han sitter nog och äter julbord just nu. Själv åt jag en kebabrulle till middag och är fortfarande mätt som en griis. Har just slagit in lite julklappar också, och nu ska jag se en film. Har köpt massa godsaker till ikväll men tror inte jag får i mig nåt mer i min mage ikväll. Kanske tar ett glas vin istället.
 
vilken bra kamera jag har på telefon... sämst!
 
 


12.12.12

2012



ONSDAG

Idag jobbar jag halvdag och börjar kl 13. Men var ändå uppe halv 7 för jag hade tid hos tandläkaren, så nu är jag bedövad i halva ansiktet...

Fatta att det bara är 12 dagar kvar till julafton? Och imorgon är det lucia? Tiden går verkligen hur fort som helst...
 
Nu ska jag vila en stund och sen hoppas jag att bedövningen släpper snart så jag hinner äta nåt innan jag börjar jobba!


7 december

2012



FREDAG

Tog sovmorgon imorse då jag började jobba klockan 12, skönt! Annars har jag jobbat varje dag förutom måndag denna vecka. Imorgon kommer Malin hit, då ska vi fara och fota oss, det var ett år sen sist vi var och fotade oss hos fotografen här i Ö-vik. riktigt fina bilder brukar det bli (:
 
Nu ligger vi i soffan och glor på tv, tror det blir en tidig kväll för både jag och Peter är trötta idag..men måste bara se Gustafsson 3 trappor innan jag somnar!
 


4 december

2012



TISDAG

Har just kommit hem från jobbet! Slutade halv 12 idag, skönt med en kortdag. Jag vikarierar i en förskoleklass några dagar nu innan jul, men tyvärr är det bara halvdagar, det är iof skönt men det blir för lite money..
 
Nu när jag har tid har jag tänkt att baka lite mer julgodis, bakade lussekatter igår som blev supergoda! Också gjorde jag knäck, men dem blev för mjuka..kanske ska göra en ny sats idag. Sen ska jag boka tvätttid också om det finns nån ledig tid, och sen kanske fara ner på stan o köpa lite grejer som jag behöver.