Lördag

2013



Jobbar nästan varje helg men den här helgen är jag ledig!
Fast jag ska jobba extra imorgonkväll men ändå så känns det skönt.
 
Igår så lagade vi en god middag. Det blev Peters favorit till förrätt, rostat bröd med räkröra och lime sedan hade vi en stek i ugnen i några timmar som blev väldigt god också hade vi gjort egna pommes frites till det. Mums!
Älskar när man har tiden till att laga middag, det blir mycket roligare då än när man måste slänga ihop nån middag.
 
 
 


Side 2013 ♥

2013



 


Måndag

2013



Har jobbat hela helgen men varit ledig idag så igår efter jobbet for jag till Umeå o hälsade på familjen och kom hem ikväll igen. Det bjöds på god mat och idag har jag varit på stan hela dagen med syster.
Nu ligger jag i soffan och ser på Idol samtidigt som jag pluggar psykologi. Har glömt bort att lägga upp bilder från Turkiet men det kommer någon dag i veckan . . . :)











Hemma

2013



Igårkväll landade vi i Umeå och kom hem till Övik idag. Vi har haft en helt underbar vecka i Turkiet. Varmt har det varit alla dagar, nästan för varmt men vi har badat i poolen och i havet varje dag : ) God mat, shopping, båtutflykt, drinkar, vin på balkongen på kvällen m.m.
 
Men nu tillbaka till verkligheten, skola och jobb. Jag har prov imorgonbitti så nu ska jag plugga sista timmarna nu innan jag ska sova. Lägger upp lite bilder från resan imorgon.
 
 


Mot Turkiet

2013



Nu är väskorna packade och om en timme åker vi mot Umeå, sedan lyfter flyget till Turkiet sent ikväll. Ska bli helt underbart : ) Hörs om en vecka!