3 år ♥

2013



Idag är det 3 år sedan jag och Peter fann varandra! Jag älskar dig ♥
 
En gammal bild på oss
 


27 juli

2013



Godmorgon!
 
Jag är uppe hyffsat tidigt, trots att vi var ut igår och kom hem vid 3 inatt.
Vi var först på Harrys och åt middag, maten var supergod! Jag tog en räksallad som var jättegod, brukar alltid ta nå kött men var inge sugen på det. Sen gick vi vidare till Bishops och sen på Olearys. Så skönt att sommaren är här på Riktigt så att man kan sitta ute hela kvällen utan att frysa.
 
Kände när jag vaknade att jag var törstig och lite bakis, men jag vill inte ligga i soffan hela dagen och se film och äta pizza. Jag ska ut i det fina vädret idag och göra något av min lediga dag!
 
 


23 juli

2013



Glömde nästan bort att jag hade en blogg!
 
Men jag har väl inte så mycket intressant att skriva om heller just nu. Har iallafall varit "ledig" i 2 veckor, dock har jag fått hoppa in o jobbat extra tre kvällar under dom veckorna. Men det har ju inte precis varit jättevarmt heller så det gör mig inget att jobba då. Vi har inte gjort nåt speciellt i sommar. Vi var ju hundvakt en vecka och då for vi iväg på camping 2 nätter, sen var vi en dag i bönhamn och norrfällsviken, grillat har vi gjort typ varje dag sen har vi mest varit hemma o fixat osv. Det blir nog en sista minuten till hösten istället!
 
 
Här är lite bilden från förr-förra veckan
 
 
 


9 juli

2013



TISDAG
 
Sen i lördags har vi haft Ozzy här hos oss, han ska vara här ända till måndag. Familjen är på semester så vi fick turen att ha han flera dagar och det tackar vi ju inte nej till :)
 
I söndags for vi iväg till en liten camping som bara är några mil härifrån, vi ville bara fara iväg en stund och imorse kom vi hem. Det är rätt mysigt att fara iväg och bara vara, grilla, mysa, spela kort i stugan m.m. men det var skönt att komma hem också! Ozzy har träffat två kompisar som bor granne med oss, de är också bichoner och dom är så söta när dom busar med varandra.
 
Idag fyller min fina mamma år! Grattis till dig ♥ ♥ ♥