28 september

2012



Fredag
Äntligen helg! och idag är jag ledig. Har varit en sväng på stan o hittade lite grejer. Nu är jag hemma igen o Peter kom just hem också, så nu ska vi fara o handla mat. Har skrivit en låång inköpslista men vet inte om allt får plats i våran lilla kyl, för peter kom just hem med massa öl som tar upp plats där nu...
 
Detta kom jag hem med från stan, Stor o härlig halsduk + t-shirt från GinaTricot,
Supersköna jeans från h&m och Sheercover från Hälsokraft.
 
 
 
 


26 september

2012



Godmorgon!
Ska snart fara o jobba, det blir bara till kl 12. Skönt med en kort dag ändå, då hinner jag fixa lite grejer när jag kommer hem, bla. städa lägenheten o fara o handla lite grejer. :)
 
 
 


24 september

2012



Måndag
 
Har just fått i mig lite mat, ska strax iväg och jobba!
Idag ska jag vara på en förskola som ligger några km bort, ska vara där till 17 idag och hela dagen imorgon. Känns toppen! Tycker att det är sjukt kul att jobba som "fröken" och det känns hur bra som helst att vara frisk och få jobba igen efter en veckas uppehåll, men jag är fortfarande rejält förkyld så jag hoppas bara inte att det kommer tillbaka, får väl ta fram vinterjackan idag eftersom vi är ute så mycket.
 
 
bild från i vintras på mig och hjärtat
 
 
 


lördagsgodis

2012



Igår blev det myskväll med film o godis. Tryckte i mig godiset på bilden nedan, älskar sånna där surisar!
Idag har vi bara suttit inne hela dagen, o nu väntar jag på att X-factor ska börja och sedan partaj.
 
Imorgon hoppas jag att jobbet kallar på mig så jag får in lite pengar till hyran!
 


Grattis syster!

2012



Världens finaste storasyster fyller 21 år idag! Grattis till dig ♥
 
 


22 september

2012



Lördag!
 
Har varit hemma o sjuk hela veckan, men nu börjar jag äntligen bli frisk! Jag är förkyld o så fortfarande men känner mig mycket piggare! Längtar typ tills nästa vecka då jag kan jobba igen.
 
 
Igår gjorde vi en god middag bestående av kyckling med babyspenat, vitlök och marinerade torkade tomater. Till det hade vi pasta. Supergott blev det!
 
 
 
 


17 september

2012



Måndag
 
Igår kände jag mig lite hängig och var svullen i halsen, idag vaknade jag upp ännu mer hängig, ont i halsen o täppt i näsan. Hade lite feber för en stund sen och har ingen smak längre. Fan. Vill inte vara sjuk nuuu. Jag vill jobba!!!!
Bara ligga inne o vila nu o hoppas att man blir frisk så fort som möjligt så jag kan återgå till jobbet.
 


13 september

2012



Torsdag!
 
Nu har jag jobbat på sörlidenskolan 3 dagar i rad, och ska även jobba där imorgon. Har varit i klass 2 och 3 och på fritids. Tycker faktiskt att det är skitkul! Men man är ganska slut när man kommer hem, efter alla livliga och högljudda barn, haha. Det ska bli skönt med helg imorgon känner jag.
 
Imorgon börjar jag 7.30 och ska vara med förskoleklassen tills dom slutar, sen ska jag vara på fritids till 16. Nu ska jag göra mig iordning för sängen, är sjukt trött och det ska bli såå skönt att få krypa ner i sängen! (:
 
 
 


Jobb...

2012



Fick sms från jobbet för en timma sen. Har fått mitt första vikariat nu! Imorgon 9.00-17.30 ska jag vikariera på en skola som bara ligger 1km från mig, hos en klass 3, Hjäälp, blev lite nervös nu, har ju aldrig varit vikarie överhuvudtaget men det känns ändå spännande. Ska vara med den klassen till halv 2, då dom slutar och sedan ska jag vara på fritids som ligger brevid. Man får ju gratis lunch iallfall (:


10 september

2012



Ligger o kollar på hus på hemnet...blir sugen! Fast är lika sugen på en större lägenhet. En 2:a eller 3:a skulle kännas så mycket större för oss som bor i en etta. Längtar verkligen tills vi flyttar till något större.
 
Nu är jag inte arbetslös längre! Är vikarie hos Örnsköldsviks Kommun, på förskolor. De skickar ut sms när de behöver vikarie, men idag fick jag inget sms så idag är jag ledig.. det är bara ett tillfälligt jobb tills jag får något annat.
 
Nu ska jag göra någon lunch, sen gå o ut med vovven, städa lite o diska!
 
Jag o Peter for till umeå över helgen o hälsade på kissen som var ensam hemma, vi lagade god mat o drack vin..
 


 


Vit kladdkaka ♥

2012



I förrgår blev jag baksugen... och testade på något nytt, vit kladdkaka! Samma recept som vanlig kladdkaka fast istället för kakao är det vit choklad. Så god den blev, ska lätt baka den fler gånger.
 
Recept:
 
2 ägg
2 dl socker
100g smör
100g vit choklad
2.5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker

1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Vispa ägg och socker tills det blir poröst
3. Smält smöret i en kastrull och rör ner chokladen och därefter äggsmeten
4. Rör (försiktigt) ner mjöl och vaniljsocker
5. Häll ner smeten i en smord form
6. Grädda i 15-20 minuter (Den kortare tiden ger en extra kladdig kaka)


lillkillen

2012




Måste bara säga att ozzy är världens sötaste hund... Ska hämta han imorgon o få ha han i en vecka, medans mamma är i Turkiet  :)
 
Längtar efter min lillkille.
 


2 september

2012



Söndag
 
Helgen har varit lugn..har bara varit hemma hela helgen typ. Det har ju varit så tråkigt väder så man knappt orkat gå ut. Men det är iofs mysigt, då kan man laga god middag, dricka vin och se på film, som vi har gjort hela helgen haha (:
 
Nu har jag varit arbetslös i 3 veckor...är så himla less på att vara hemma nu, i veckan ska jag söka ännu mer jobb o ringa runt till lite företag!
 
Nu ska vi se en film o äta lite godis, mysig avslutning på denna vecka.