midsommar 2014

2014



 


Plocka blommor och grilla korv 👌

2014



SÖNDAG
 
Det var egentligen tänkt att vi skulle åka till stugan i fredags och vara där över helgen, men det blev inte så. Det var tydligen svinmycket mygg där och här hemma har vi haft kanonväder hela helgen så det var ju tur att vi stannade hemma ändå!
 
Imorse vaknade jag tidigt, tog en promenad i solen och plockade blommor efter vägen. Både igår och idag har vi grillat och idag har jag fixat lite hemma o även byggt ihop ett skåp från ikea. Älskar sommaren ♥
 
 


Utflykt i lördags

2014



For ut på en liten utflykt till skeppsmalen med mina älsklingar i lördags efter jobbet. Vi satt ute på klipporna och åt sallad, drack kaffe och fikade. Mysigt men blåsigt!
 
 


klick ♥

2014



 


5 juni

2014



TORSDAG
 
Alltså det är redan 5 juni, var tar tiden vägen egentligen? den går ju så himla fort. Det är ju sommar nu! Fast jag tycker dock inte att den riktiga sommarvärmen har kommit än, men den kanske kommer snart.
Längtar tills värmen har kommit på riktigt och alla bär, ska verkligen plocka massor i år hallon, blåbär, lingon, hjortron, kanske till och med svamp om jag hittar. Förra året plockade jag endast hallon och gjorde en massa hallonsylt som blev supergod.
 
Ska iväg och jobba om ett par timmar, jobbar kväll och sedan hela helgen fast bara halvdag på lörda och söndag så det känns skönt. Och nästa helg är jag långledig . . . ♥