new hair color

2013



Har varit sugen länge på att bli lite mörkare i håret. Blev så less på det superblonda och tyckte att det skulle vara kul att testa något annat. Så idag köpte jag hem toningar från Wella i två olika färger och blandade dem. Är ganska nöjd med resultatet med tanke på att jag gjorde det själv. Eftersom att det är en toning så lär det nog tvättas ur efter några tvättar och känner jag mig själv rätt så kommer jag nog vilja bli ljusare ganska snart igen :)
 
 
 
 
 


fredag

2013



Idag är jag ledig! Men jag jobbar imorgonkväll och sedan dag på söndag.
Har varit en sväng på stan idag och köpt de första julklapparna. Lika bra att börja i tid så man slipper stressa med dem sista veckan. Jag älskar att köpa julklappar och även att slå in dem, ska bara försöka hitta nå fina inslagningspapper. Åker till Umeå på söndag efter jobbet för att hälsa på familjen och är där till måndag så då blir det nog lite shopping också.
 
Ikväll blir det pizza till middag och vin till det, så gott och skönt att slippa laga mat för en gångs skull. ♥
 
 
 
 
 


Torsdag

2013



Änligen är jag på bättringsvägen!
Vaknade kl 6 imorse och klev upp och åt frukost. Känner mig mycket piggare idag och blev jätteglad när jag såg att det var snö ute. Det har snöat hela förmiddagen här och det är fortfarande vitt kvar på marken. Längtar till julen nu, tills jag får julpynta, slå in julklappar, lyssna på julmusik och baka lussekatter myyys : )
 
Gick och la mig i soffan efter frukosten och sov i några timmar, så skönt när man ändå inte har något annat att göra.
 
 
bilder från idag + vårat nya soffbord.
 
 
 
 


tisdag

2013



Meeen vad less jag blir.
Har dragit på mig världens förkyldning, men jag har ingen feber och det brukar jag ALLTID få när jag blir förkyld. Men ändå så känner jag inte att jag är pigg för att jobba. Har ont i halsen och snorar så jag får lov att hålla mig inne tills det går över. Vill verkligen jobba känner jag, har varit ledig i 4 dagar nu och jag blir så trött och rastlös av att bara vara hemma...
 
 


fall in love with your home

2013



 
 
 
 
 


Lördag

2013



Har jobbat tre kvällar denna vecka, har även hunnit varit i umeå en sväng.
I natt vaknade jag av att jag hade ont och var svullen i halsen. Och nu börjar jag känna mig febrig också, typiskt! Har inte tid att vara sjuk nu, vill träna och jobba . . . Hoppas att det inte är något långvarigt iallafall.
 
 
 
Fyndade den här söta lilla stolen på secondhand idag, 30 kronor! Köpte även en kastrull för en billig peng. Nu ska jag bädda ner mig i soffan till en film och äta chips och dip.
 
 


Måndag

2013



Godmorgon!
I helgen har jag klivit upp tidigt både lördag och söndag men idag tog jag lite sovmorgon då jag inte börjar jobba förrän klockan fem.
I lördags var jag och Sara och fotograferade oss och igår var vi på Ikea hela dagen. Handlade inte så mycket på Ikea, ville köpa en byrå men vi hade inte så mycket plats i bilen så det blev lite småsaker istället bara. Tänkte fara på rusta en sväng senare och köpa en ny matta och lite nya kuddar till soffan, så det blir lite höstmys i lägenheten.
 
Har haft Ozzy hemma hos oss i en vecka nu medans mamma är i Turkiet. Ska åka till Umeå och lämna han imorgon ... Det är så mysigt att ha hund hemma, som sover mitt emellan mig och Peter i sängen : )
 
 
 
 
 


du ♥

2013