Glasögon.

2014



De senaste månaderna har jag gått med huvudvärk, sett suddigt och kännt att min syn blivit sämre. Så jag kände att det var dags att ta tag i det så för ett par veckor sen så gick jag på en synundersökning och som jag trodde så visade det sig att jag behövde glasögon. Det känns inte alls kul att behöva använda glasögon, men nu SER jag iallafall. Det är inte suddigt och jag slipper gå runt med huvudvärk. Dock kommer jag inte använda dem jämt, utan bara när jag känner att jag behöver dem!
 
 
 


Kesoplättar

2014



TORSDAG
 
Gjorde kesoplättar till lunch och det är så himla gott! dessa smakar lika gott som vanliga plättar/pannkaka men innehåller inget socker eller mjöl.
 
Receptet är väldigt enkelt:
1 ägg
100g keso
3/4 msk fiberhusk
 
Mixa allt och stek i stekpanna på medelvärme i några minuter på varje sida. Blir ca 3 stycken plättar :)
 
 
 
 


Lördag

2014



Har inte gjort mycket alls idag. Men det är väl det som är skönt också när man är ledig, att man inte behöver göra så mycket. Tränade en stund imorse och sen for jag hem och städade lägenheten o har bara legat i soffan sedan dess, typ. Hade tänkt gå ut i skogen och plocka blåbär, men jag blev för lat. Har ju hela dagen imorrn på mig =)
 
 
 
 
 


Äntligen en ledig helg ♥

2014



 


Ceasarsallad ♥

2014



 


Uska

2014



Juste, förra veckan blev jag färdig med min utbildning. Så nu är jag utbildad undersköterska!
Det känns så bra  :)    
                                                                                                                                                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


14 augusti

2014



TORSDAG
 
Igår slutade jag tidigt så efter jobbet passade jag på att fara till Umeå. Hann träffa farmor och Pelle en snabbis som bjöd på middag på sjöbris. Supergood räkmacka! Sen på kvällen for jag på bio med Malin och idag hann jag vara med lillasyster en stund på stan innan jag for hem till Övik igen.
 
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och tänkte snart sova. Måste ladda batterierna så jag orkar jobba i helgen. Men snaaart är det semester igen och då åker jag och Peter utomlands, längtar ♥
 
 


Helgen i bilder

2014



Här är lite bilder från i helgen då vi var i Piteå på camping med Peters familj och min familj. Ska strax iväg och jobba i värmen! Peters semester är slut så han har också börjat jobba igen. Skönt med rutiner igen tycker jag! Så nu ska jag ta tag i träningen igen och börja ändra mina matvanor :)