18 november

2013



MÅNDAG

Min lediga helg har spenderats i Umeå där vi bara har umgåtts med familjen och haft det mysigt. Det känns rätt så lyxigt att få vara ledig varannan helg nu eftersom jag tidigare jobbade i princip varje helg.
 
Idag är jag också ledig och börjar en ny kurs så det blir en plugg-dag idag!
 
 
 
 
 
 
 
 


13 november

2013



ONSDAG

Jag vet att jag är sämst på att skriva inlägg, men jag har jobbat nästan varje dag nu i 2 veckor. Varit ledig en dag men då har jag också haft fullt upp :) Längtar till helgen, då är jag ledig 3 hela dagar! Har längtat efter en ledig helg och vi funderar på att åka till Umeå över helgen och bara umgås och mysa med familjen.
 
Imorse var jag på skolan och skrev prov, gick superbra, tror jag iallafall! Nu är jag hemma och har just bakat lite chokladmuffins, blev så sugen eftersom jag har slutat ätit godis så jag kunde inte hålla mig. Men det är bättre än godis iallafall!
 
Jag jobbar ikväll och börjar kl 15 så nu ska jag bara vila och ta det lugnt innan jag åker mot jobbet. ♥
 
 
 
 
 


2 november

2013



LÖRDAG
 
Ska strax iväg och jobba kväll!
Så nu ligger jag i soffan och tar det lugnt bara, har varit på gymmet och tränat litegrann, har inte kunnat träna på flera veckor eftersom jag har varit förkyld men nu ska jag komma igång igen.

Igår var jag ledig hela dagen, vi lagade en god middag, rullader med klyftpotatis och rödvinsås sedan såg vi en film och jag somnade i soffan vid nio, haha.
Jobbar dag och kväll imorgon så det blir nog en tidig kväll ikväll med. På måndag börjar jag på schema och kommer jobba heltid ett par månader så det känns skönt =)