Banana pancakes

2013



TORSDAG
 
Fick för mig att testa bananpannkakor till frukost imorse och det var riktigt gott faktiskt. Och enkelt. Man mosar bara 1 banan och sedan vispar man ihop den med 1 ägg och steker till 2 stycken pannkakor. Jag åt grädde och mosade hallon till dem.
 
Har blivit erbjuden jobb på 12 olika skolor idag + hemtjänsten. Men jag behöver dagen till att plugga så jag hinner lämna in uppgiften i tid och slippa stressa med den. Ska ändå jobba kväll hela helgen.
 
 


29 januari

2013



TISDAG
 
Klev upp halv 10 imorse och åt en god frukost medans jag kollade på Top Model Sverige som jag missade igår. Jobbar 17-22 ikväll så nu ska jag plugga lite innan det är dags att gå till jobbet. Det gick jättebra igår på mitt första pass, så det känns superbra!
 
 
 
 
Vill ha dessa snygga tights från adidas.
249 :- kostar dom så inte så farligt dyrt.


27 januari

2013



SÖNDAG

Tog sovmorgon imorse, sen låg jag i soffan några timmar innan jag for iväg på ett Sh'bam-pass med Sara.
Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen för att se lite tv innan det är dags för sängen.
 
Imorgon jobbar jag mitt första pass i hemtjänsten! Jobbar kväll så ska ta lite sovmorgon imorgon med, och även försöka plugga lite innan jag börjar.
 
 
 


25 januari

2013



FREDAG
 
Godmorgon!
Idag har jag min sista inskolningsdag och sen på måndag har jag mitt första pass! Börjar klockan tre idag och slutar tio ikväll, som igår. Så jag hade gärna sovit lite längre än till sju imorse, men jag har inte gjort klart uppgiften som jag snart ska skicka in idag så nu ska jag skriva klart den på några timmar.

 
 
 


24 januari

2013



ONSDAG
 
 
Igår skrev vi på kontraktet på lägenheten, så om lite mer än 3 månader flyttar vi till Bonäset :)
 
Idag har jag inskolning 15.00-22.00 så nu ska jag passa på att plugga ett par timmar innan det är dags. Imorgon kl 12.00 ska min första skrivuppgift vara inlämnad. Så jag är lite stressad just nu, får väl fortsätta med den ikväll när jag kommer hem om det skulle behövas.
 
 
Idag fyller världens bäst hund 4 år! Grattis min lilla älsklingsvovve!


köpt lägenhet

2013



I'm so happy right now
Jag och gubben har köpt lägenhet! Världens finaste, nu läängtar jag tills inflyttning. Har velat flytta till större ett bra tag och äntligen ska vi göra det nu. Tänkte bara säga det :)
 
Nu ska jag skriva litegrann på inlämningsuppgiften innan det är dags att sova. Imorgon ska jag upp tidigt för inskolning hela dagen. Spännande!
 
 
bild från lägenheten


21 januari

2013



MÅNDAG

Dagen började bra! Har varit på möte hos hemtjänsten och börjar inskolning redan imorgon. Känns toppen och jag är så glad! Kommer väl inte ha så mycket tid över till annat på ett tag eftersom jag pluggar på heltid samtidigt, men jag ska jobba så mycket jag hinner.
 
Nu måste jag fortsätta med min inlämningsuppgift och skriva så mycket jag orkar för resten av veckan kommer jag ha fullt upp med annat.
 
 


20 januari

2013



SÖNDAG
 
Godmorgon!
Har just ätit en god frukost och nu hade jag tänkt gå ut på en långpromenad. Sen måste jag fortsätta plugga Medicin 1 och göra klart inlämningsuppgifterna så att jag slipper göra allt i sista sekunden. Har även tvättid idag så ska passa på att tvätta och renbädda sängen. Igår städade jag hela lägenheten också, trivs så bra när det är rent och fint hemma!
 


17 januari

2013



TORSDAG

Jag som hade hoppats på jobb idag fick vara ledig istället. Klev upp 6.30 men märkte att jag inte fick nåt jobb så jag städade lägenheten och började litegrann med första inlämningsuppgiften och sen har jag bara slappat.
 
Imorgon jobbar jag 7.30-16 på en liten förskola mitt i stan som jag aldrig jobbat på förut, spännande :) Sen är det helg igen! Hoppas bara inte det är svinkallt hela helgen, jag vill gå långpromenader..men man vill ju knappt gå ut i denna kyla som är just nu.
 
 
 


16 januari

2013



ONSDAG
 
Igår fyllde min lillasyster hela 12 år! Så jag var hemma och hälsade på familjen och kom hem till övik idag. Skönt att dom inte bor alltför långt bort ändå.
 
På måndag börjar jag vuxenutbildningen Vård och Omsorg. Jag kommer att studera heltid på distans, och kommer fortfarande att jobba så mycket jag hinner. Det känns skönt att läsa allt hemma så jag kan välja själv när jag vill plugga och så.
 
Nä, nu ska jag lägga mig så jag orkar kliva upp o jobba imorgon!
 


8 januari

2013



TISDAG
 
Nu var det en vecka sen sist jag skrev ett inlägg, ser att folk är inne o kikar ändå så tänkte att jag måste skriva nånting.
 
Har varit ofrivilligt ledig dessa två dagar. Det är dåligt med jobb just nu, jag är ju vikarie o hoppar bara in om det behövs och just nu verkar det inte som så. Jag söker jobb lite nu och då och hoppas verkligen att jag får ett bättre jobb snart. Är riktigt less på att vara hemma nu faktiskt. Har inte jobbat på över 3 veckor!! Blir så rastlös av att sitta hemma.
 
Ska snart ta bilen till banafjäl o lämna ett viktigt papper..sen ska jag tvinga mig ut på en promenad innan jag ska hämta upp Peter. Min bil startar inte så vi delar på en bil just nu...
 
 
Här är några bilder från julen i stugan

 
 


1 januari

2013



TISDAG
 

Gott nytt år!
Nu är det inte 2012 längre, utan 2013. Känns sjukt att tiden kan gå så fort. Nu hoppas jag att detta år blir mycket bättre än året som varit. Mitt nyårslöfte är att jag ska börja träna, så om någon vecka ska jag köpa träningskort på Energihuset. Har inte tränat på flera år och min kropp mår inte bra av det, känner hur otränad jag är så det ska bli skönt att börja träna nu.
 
Igår var vi hos Hans och Sara och åt 3-rätters. Räkröra på rostat bröd med sallad och citronolivolja blev det till förrätt. Oxfilé, hasselbackspotatis och rödvinsås blev det till varmrätt och limecheescake med jordgubbar och passionsfrukt till efterrätt! Sen spelade vi lite kortspel innan vi tog en taxi till Maria där alla andra var. Och efter det minns jag inte så mycket, haha. idag mår vi som vi förtjänar. Vi beställde hem pizza och cola tidigare idag, ingen av oss har ork att laga mat så. Längtar tills imorgon då man kanske mår lite bättre!