Sthlm ♥

2012



Tidigare i veckan bokade vi flyg och hotell i Stockholm. Vecka 29 åker jag, Peter, Hans och Sara dit några dagar! Ska bli skönt att fara iväg o göra något i sommar, har ju bara 2 veckor semester och den veckan är vår enda vecka tillsammans.
Blir nog hur bra som helst, jag älskar ju Stockholm (:





30 juni 2012

2012



Kom hem halv 3 inatt, for ända ut till norrfällsviken för att hämta min älskling och det tar lite mer än en timme att köra dit. Det var riktigt dålig mottagning där ute så det var lite svårt att hitta han, (har aldrig varit där ute) men tillslut såg jag nån som gick på vägen, äntligen!

När vi kom hem sen så somnade vi ditekt. Nu har vi just vaknat, Peter har lite ont i huvudet sen igår och det regnar ute.. så idag lär bli en riktig slappdag!
Jag som hade hoppats på fint väder o kanske fara någonstans på dagen, sen fara ner på sommarfesten ikväll men regnet gör det inte så lockande.

Nu ska jag kliva upp ur sängen och sedan gå på ica o köpa jordgubbar!




Långt, lockigt..

2012



Testade att sätta i mitt löshår idag och sedan lockade jag det. Tycker att det känns jättekonstigt att ha löshår, det känns så långt och tjockt. Tycker att huvudet känns så tungt, haha. Jag är ju van vid mitt korta och tunna hår!
Tänk om man ändå hade såhär fint, naturligt, det skulle vara mycket enklare än att behöva använda sig utav löshår hela tiden. Jag tycker att det är drygt och tar lång tid när man ska sätta i det, skulle aldrig orka göra det varje morgon! Får hoppas att mitt hår börjar växa lite fortare så att det blir långt igen (: Men, är man så dum och börjar bleka håret så är det nog svårt att få det långt och tjockt igen...





midsommar 2012 ♥

2012



Här är några bilder från ällön, stället där vi var o firade midsommar. I en stuga just vid havet, kan det bli bättre?
Underbart. bästa midsommaren!



Min fredagkväll!

2012



Mitt hjärta är på fest med jobbet så jag är ensam hemma hela kvällen! Har just varit på ica o köpt massa gotta o ska ladda hem en film till de, myspys. Ska hämta gubben i bjästa sen, vet inte när men det lär nog bli sent ikväll. Skönt att vara själv ibland, har jobbat hela veckan o man känner att man är ganska slut i kroppen så en hemmakväll med film o godis känns helt rätt just nu.

Ha en bra fredagkväll ♥






Välkommen till min nya blogg!

2012



Hallå!
Som ni ser så har jag skapat en blogg här på blogg.se. Har fortfarande kvar min gamla blogg på spotlife.se, men den ska snart raderas och tyvärr går det inte att flytta över de gamla inläggen hit, så det blir en nystart igen. Haha, tredje gången jag gör en ny blogg helt från början men det blir nog bra (:
Har inte bestämt hur designen ska se ut, men håller på att testa mig fram så snart kanske den blir bra. Jag gillar blogg.se mer än spotlife, det var därför jag bytte. Men surt att allt gammalt försvinner... eller va gör det?