umeå

2013



TORSDAG
 
For till Umeå imorse och är hemma hos mamma nu. Är ledig några dagar från jobbet så jag passar på att hälsa på familjen lite :) Har gosat med världens underbaraste djur idag, varit en sväng på stan med lillasyster o ätit tacos med familjen ute i solen. Underbar dag och morgondagen blir nog lika bra den med.
 
Nu ska jag sova, har just skickat in veckans inlämningsuppgift så nu tar jag helg!
 
Fick naglarna fina igår . 
 


23 maj

2013



TORSDAG
 
Idag har jag tränat för första gången på nästan 4 veckor! Det känns i kroppen att jag inte har tränat på länge, och jag orkade inte alls lika mycket vikter som tidigare o ändå är det bara några veckor som jag haft uppehåll? Måste försöka att hålla igång med träningen nu känner jag.
 
Har varit ledig igår och idag, men haft fullt upp med prov samt inlämningsuppgiter. Och i helgen jobbar jag hela helgen, fast jag slutar tidigt på lördag o söndag så hoppas på fint väder då : )
 
Hade tänkt att ta en kvällspromenad men är helt slut så det blir nog soffläge nu innan jag slocknar...


Bonäset

2013



Älskar att bo vid havet, det är så vackert här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


20 maj

2013



MÅNDAG
 
Igår klev vi upp tidigt för att sedan fara till Sundsvall och vara på Ikea hela dagen. Vi fick med oss massa saker till hemmet, men det finns mycket möbler som saknas fortfarande som vi inte hittade, men det får vi ta eftersom.
 
Idag har jag varit på en metodövning som ingår i kursen jag läser. Ska jobba ikväll så nu är jag hemma o vilar lite innan dess. : )
 


LOVE

2013





17 maj

2013



FREDAG
 

Nu har vi äntligen internet i lägenheten, eller mobilt bredband iallafall. Vi får hem det "riktiga" internet om nån vecka.
 
Idag har det varit supervarmt ute, jag har legat i solen i 3 timmar och såklart brände jag mig... Ikväll har jag jobbat, och imorgon jobbar jag dag, sen på söndag blir det en tripp till Ikea för att köpa lite möbler till vår rätt tomma lägenhet : )
 
 


12 maj

2013



SÖNDAG

Har jobbat alla dagar denna vecka, men idag har jag varit ledig! Har haft mamma, lillasyster o världens bästa hund på besök idag.
Nu har jag en äppelkaka i ugnen som jag väntar på att ska bli klar, sen blir det myskväll framför tvn.

Vi har inget internet i lägenheten än så måste göra allt via telefonen, hoppas vi får hem det till veckan iallafall : )





5 maj

2013



SÖNDAG

Denna vecka har vi haft fullt upp med att flytta och städa ur gamla lägenheten. Hela helgen har vi varit där och städat så nu är vi klara där och kan börja fixa mer i vårt nya hem : )