Healthy bread.

2015



Måste dela med mig av det här receptet på ett supergott och supernyttigt bröd. Hittade receptet på en träningsblogg igår och bakade det idag. Det var superenkelt att göra dessutom så jag kommer säkerligen baka det fler gånger!
 
1ägg
1 mogen mosad banan
1 dl mjölk/havredryck
1,5 dl valfria havregryn
4 tsk fiberhusk
2 msk linfrön
2 tsk kanel
2 tsk bakpulver
 
Blanda allt till en smet och forma till en liten limpa. Toppa med lite flingsalt och linfrön eller andra frön. Grädda i ugnen på 175 grader i 35 minuter.
 
 
 
 
 
 


Söndag.

2015



Jobbat 7-12 idag. Sedan for jag hem och bakade kladdkakemuffins och efter det har jag bara slappat hemma i soffan. Har sedan i fredags känns mig förkyld, täppt i näsan och haft lite ont i halsen. Jag hoppas bara att det inte blir värre . . Hoppas att vitaminer och sömn kan hjälpa till =)
 
 
 
 
 
 
 
 


M.

2015



 
 


Måndag.

2015



Är ledig idag. Älskar att vara ledig på en måndag efter att ha jobbat helg. Så skönt att få sova tills man vaknar, utan att behöva ställa väckarklockan.
 
 
 


Alla ♥ dag

2015



Igår var det alla hjärtans dag. En god middag väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Så himla sköönt att komma hem och få maten serverad och ett glas vin till det. Tack  världens finaste ♥
 
 


FREDAG .

2015



Fredag och jobb hela helgen för min del. Ska strax iväg och jobba ett kvällspass!
 
Köpte massa jordgubbar igår. Passade på nu när det var så bra pris  på dom, inte lika goda som svenska jordgubbar ju men ändå supergott =)
 
 
 
 


Söndag.

2015



Har varit ledig denna helg,
förutom idag då jag jobbade ett extra pass mellan 7-12. Så himla skönt att man kan jobba några timmar och ändå ha hela dagen kvar efteråt  =)
 
Den senaste tiden har vi blivit beroende av att titta på serier så i helgen och typ hela veckan har vi mest bara legat i soffan framför tvn. Rätt skönt att bara vara hemma o slappa när man är ledig. Det behövs!
 
 
 
 
 


Puss

2015



MÅNDAG
 

Det snöar ute och har snöat hela helgen och tydligen ska det snöa hela veckan också. kuuuul